KICKBOKSEN

Onze kickbokslessen bevatten de muay thai en k1 vechtstijl. Onze lessen zijn zeer toegankelijk en iedereen kan meedoen van beginner tot wedstrijdvechter. In deze les beoefen je op een interactieve manier de kickbokstechnieken met elkaar, de trainers houden toezicht dat iedereen traint met iemand van zijn eigen niveau voor de meest fijne ervaring. In deze les staat een goede basis centraal en blijft die continue terugkeren met uitstapjes naar speciale en uitzonderlijke technieken om naast een goede basis ook de uitzonderlijke technieken te bezitten en je op die manier te kunnen differentiëren en altijd een streepje voor te kunnen hebben. Deze lessen worden gegeven door tweevoudig wereldkampioen Walid Hamid. Walid heeft jarenlange ervaring in het lesgeven van beginners en heeft zelf tegelijkertijd op het hoogste niveau meegedaan aan wedstrijden. Dit stelt hem in staat ook de gevorderden te begeleiden naar een hoger niveau. Is het jouw doel om mee te doen aan dit soort lessen maar wil je eerst laagdrempelig de basis technieken doornemen? Doe dan mee met onze (kickboks basic cursus) of de bokszaktrainingen.

BASECAMP WEST VERWEZENLIJKT JOUW DOELEN

1

WIJ TRAINEN OP HOOG NIVEAU

En bereiken daarmee resultaat

2

MET DECENNIA AAN ERVARING

Bouwen wij aan lichaam & geest

3

ALLES OP ÉÉN LEUKE LOCATIE

Kom kijken | Pak je proefles

DRAAG ZORG VOOR LICHAAM & GEEST

error: Inhoud beschermd!!
Scroll naar boven

Een klacht melden bij Base Camp West

Wij adviseren graag om klachten eerst aan ons kenbaar te maken door deze te mailen naar ons via info@basecampwest.nl en jouw klacht of opmerking aan ons kenbaar te maken als zijnde vereniging. Wij nemen klachten uiterst serieus en zullen daarom snel met jou een contactafspraak hieromtrent maken. Waarin wij met jou bekijken wat er niet is nageleefd door welke partij(en). Merk je iets vervelends of onprettigs op. Meld dit dan direct aan de trainer | coach of ander bevoegd personeelslid die op datzelfde moment aanwezig is.Vaak leid dit naar onze ervaring naar een uitstekende oplossing.

Vertrouwenspersoon

Is er iets wat je wilt bespreken met je vertrouwenspersoon? Vul onderstaand formulier in en Mohamed el Hammouti neemt contact met jou op hieromtrent…Mohamed is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12:00 – 16:00 op het volgende telefoonnummer: 06 23 344 932  

Contactformulier

Je hebt een vraag aan ons. Das moo! Ons service team zit klaar om deze voor jou te beantwoorden. Je kan jouw vraag of suggestie op meerdere manier met ons communiceren. Stuur een mailtje, App of vul het contactformulier in. Wij komen meestal binnen 24 uur met een reactie.

via | E-mail

Heb je een bijzondere vraag laat het ons dan even weten per mail. Als je ons benaderd per mail kan je jouw vraag uitgebreider toelichten.

via | WhatsApp

Ooh! Je hebt haast en wil ons snel bereiken. Geen probleem. App gerust! Wij staan waarschijnlijk al klaar met het antwoord.

×

Hi!

Contacteer ons snel voor vragen en ondersteuning...

×